Language

Kontaktskjema for support

Trenger du hjelp med å løse noe? Kanskje det er et regelsett du vil ha vår hjelp med å endre? Eller en synkronisering ikke virker som den skal av uante grunner?

Uansett problem så står vårt support team klar til å hjelpe deg, fyll i skjemaet så går vi i gang med å finne en løsning! 

På denne siden finner du også kurs og andre ressurser som hjelper dere med å få enda mer ut av Identum sine produkter. 

Kunnskapsbase

Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere og forbedre vår kunnskapsbase. Ta en titt og se om du finner svarene du trenger, vi kan tipse om en ny og bedre søkefunksjon!

God hjelp når du trenger det!

Du finner mange av svar på vanlige spørsmål i kunnskapsbasen vår. Trenger du oss står vårt enestående support team klare til å hjelpe deg.

Kunnskapsbase

Spør vår fabelaktige kunnskapsbase om hjelp, vi jobber kontinuerlig med å oppdatere den slik at du kan finne svarene du søker med en gang.

Brukerstøtte

Dersom du trenger brukerstøtte blir vi glad hvis du bruker kontaktskjemaet lengre opp på siden.

Chat

Foretrekker du å "snakke" med en bot? Da er det bare til å klikke på boblen nede i høyre hjørne. Det hender faktisk at et menneske tar over for å gi boten vår en velfortjent pause - han jobber tross alt både kvelder og helger. 

Kurs og utdanning

Det beste er å kunne ting selv. Vår fabelaktige brukerstøtte stiller alltid opp, men dersom du vil klare deg på egen hånd er våre skreddersydde kurs en god investering for framtiden.

eAdm Kurs

Vi skreddersyr kursene våre til dine behov og sørger for at du kan heve eller vedlikeholde kompetansenivået når organisasjonen din vokser eller nye medarbeidere tar over ansvaret for driften av eAdm.

eAdm kursene våre tar for seg regelsett, meldingsmaler, eksportmaler, tilgangsstyring og drift.

Send en e-post til salg@identum.no for et uforpliktende tilbud og en tilpasset kursplan.

eAdm Workshop

Gi dataarkitekturen din et løft samtidig som du hever kompetansen hos medarbeiderne dine.

Under en eAdm workshop jobber våre konsulenter blant annet med å forbedre oppsettet av din AD-integrasjon samtidig som vi løser IAM problemene som er viktigst for deg. Vi tar med dine medarbeidere i prosessen og du får praktisk læring på kjøpet!

Send en e-post til salg@identum.no for et uforpliktende tilbud.

Rådgivning

Er du usikker på hva du trenger? Tror du det finnes potensial i eAdm løsningen din som ikke benyttes?

Send en e-post til salg@identum.no for å avtale en gjennomgang og kartlegge hvor vi kan gjøre størst forskjell for bedriften eller organisasjonen din. 

eFeide Kurs

Skoleadministrator

Vi tilbyr 45 minutters kurs i bruk av eFeide for skoleadministratører. Da vil vi dekke alt du trenger å vite om Feide i din skolehverdag som administrator.

Kommuneadministrator

Her går vi i dybden! 1,5 time med brukeranker, synkroniseringssyklus og feilsøking. Kan det bli bedre?

Send en e-post til salg@identum.no for et uforpliktende tilbud.