Language

Enestående Support

På Identum vil vi være der for deg når du trenger oss, enkelt og greit! Vi blir veldig glad hvis du bruker kontaktskjemaet eller sender oss en e-post når du trenger brukerstøtte (support@identum.no) da kommer du raskt i kontakt med rett person, og vi kan enkelt føre statistikk på hvor flinke vi er til å hjelpe kundene våre.

Når det er sagt så skjønner vi at det "brenner på dass" av og til. Når det er krise vil vi gjerne at du ringer oss så fort som mulig (eller hvis du bare savner oss litt ekstra mye).

Vi ser fram til å hjelpe deg! 

Kontaktskjema for support

Trenger du hjelp med å løse noe? Kanskje det er et regelsett du vil ha vår hjelp med å endre? Eller en synkronisering ikke virker som den skal av uante grunner?

Uansett problem så står vårt support team klar til å hjelpe deg, fyll i skjemaet så går vi i gang med å finne en løsning! 

På denne siden finner du også kurs og andre ressurser som hjelper dere med å få enda mer ut av Identum sine produkter. 

Vi er enkle å få tak i

Det skal være enkelt for deg å komme i kontakt med oss når du har behov for hjelp. Uansett om du liker å slå på tråden eller har telefonskrekk så finnes det en kontaktflate for deg!

Brukerstøtte

Dersom du trenger brukerstøtte blir vi glad hvis du bruker kontaktskjemaet lengre opp på siden.

 

Men du kan selvsagt sende en e-post til support@identum.no hvis du foretrekker det.

Ring oss

Du når oss på telefon alle hverdager mellom 08:00 og 16:00.

Chat

Foretrekker du å "snakke" med en bot? Da er det bare til å klikke på boblen nede i høyre hjørne. Det hender faktisk at et menneske tar over for å gi boten vår en velfortjent pause - han jobber tross alt både kvelder og helger. 

Kurs og utdanning

Det beste er å kunne ting selv. Vår fabelaktige brukerstøtte stiller alltid opp, men dersom du vil klare deg på egen hånd er våre skreddersydde kurs en god investering for framtiden.

eAdm Kurs

Vi skreddersyr kursene våre til dine behov og sørger for at du kan heve eller vedlikeholde kompetansenivået når organisasjonen din vokser eller nye medarbeidere tar over ansvaret for driften av eAdm.

eAdm kursene våre tar for seg regelsett, meldingsmaler, eksportmaler, tilgangsstyring og drift.

Send en e-post til salg@identum.no for et uforpliktende tilbud og en tilpasset kursplan.

eAdm Workshop

Gi dataarkitekturen din et løft samtidig som du hever kompetansen hos medarbeiderne dine.

Under en eAdm workshop jobber våre konsulenter blant annet med å forbedre oppsettet av din AD-integrasjon samtidig som vi løser IAM problemene som er viktigst for deg. Vi tar med dine medarbeidere i prosessen og du får praktisk læring på kjøpet!

Send en e-post til salg@identum.no for et uforpliktende tilbud.

Rådgivning

Er du usikker på hva du trenger? Tror du det finnes potensial i eAdm løsningen din som ikke benyttes?

Send en e-post til salg@identum.no for å avtale en gjennomgang og kartlegge hvor vi kan gjøre størst forskjell for bedriften eller organisasjonen din. 

eFeide Kurs

Skoleadministrator

Vi tilbyr 45 minutters kurs i bruk av eFeide for skoleadministratører. Da vil vi dekke alt du trenger å vite om Feide i din skolehverdag som administrator.

Kommuneadministrator

Her går vi i dybden! 1,5 time med brukeranker, synkroniseringssyklus og feilsøking. Kan det bli bedre?

Send en e-post til salg@identum.no for et uforpliktende tilbud.