Language

Identum startet som en liten gründerbedrift mellom fjorder og fjell på Vestlandet, nærmere bestemt i Bergen. Selskapet ble etablert av Eric og Manuel, som mener oppskriften på fremgang lyder "fornøyde kunder" på repeat.

Vi har blitt flere nå, men vi lever fortsatt for å skape IAM-løsninger som er sikre, effektive, og tilrettelagt for behovene til kundene våre. Det håper vi du også liker.

DETTE
ER
IDENTUM

The usual moustache-suspects in front of Bryggen in Bergen

Hvordan havnet vi her?

Vi ser fortsatt på oss selv som en gründerbedrift fra Bergen. Historien vår er full av gode minner, lærerike faser med tilvekst og en gjennomgående besettelse for å være der for kundene våre. 

Kundene er oksygenet vårt, blodet som strømmer i årene våre, og grunnen til at vi går på jobb hver dag. Den delen av historien vår vil vi ha med oss videre - uansett hvor mange ansatte vi blir eller hvor mange kunder som velger oss.

Et lite stykke entreprenørhistorie

Her finner du noen av hendelsene som har formet Identum til det vi er i dag. Et lite gründereventyr som har vokst seg stort i byen mellom de syv fjell.

 1. Identum old logo 400x400px

  2023 | Identum får ny drakt

  Vi bygget til og med en ny hjemmeside, den du ser på nå. Ganske fet, ikke sant? På bildet ser du hvordan vi pleide å se ut, vi skrev til og med en artikkel om denne delen av reisen!

  Les mer
 2. Visma HQ

  2023 | Visma kjøper Identum

  I 2023 ble vi kjøpt opp av Visma. Det var en stor greie, noen skrev til og med en pressemelding. Men vi er de samme kundeelskende IAM nerdene fra Vestlandet, det har ikke forandret seg.

  Pressemelding
 3. 100 eAdm Customers

  2022 | eAdm passerer 100 kunder

  I 2022 fikk vi vår første internasjonale kunde, samme år passerte vi 100 kunder i vårt nyeste IAM produkt, eAdm.

  Les mer om eAdm
 4. Microsoft_Azure

  2021 | Migrering til Azure Cloud

  En vellykket migrering til Azure Cloud ble gjennomført i 2021. For kundene våre betyr dette at produktene våre blir raskere, sikrere og enda bedre.

  Microsoft website
 5. DN.no_logo

  2019 | 10 år med lønnsomhet

  Vi feirer 10 år med lønnsomhet med å lansere eAdm, vår nyeste skybaserte IAM løsning for privat og offentlig sektor. Identum vinner sin femte(!) Gazelle pris.

  Gå til DN.no
 6. Feide logo

  2017 | Første internasjonale eFeide kunde

  Vår første internasjonale eFeide kunde tikket inn i 2017, bare noen år etter vi passerte 100 eFeide kunder i Norge.

  Les mer om eFeide
 7. DN.no_logo

  2015 | eFeide passerer 100 kunder

  Samme år som vi får våre første eAdm kunder passerer eFeide 100 kunder. Identum vinner sin første Gaselle pris fra Dagens Næringsliv.

  Gå til DN.no
 8. Cloud-based IAM solution

  2012 | Fra offentlig til privat sektor

  I 2012 lanserte vi får første tilleggsmodul, eTid, i eFeide. Samme år får vi får første kunde i privat sektor.

  Les mer om eFeide
 9. Feide logo

  2011 | Fra store til små

  Den sjette største (Kristiansand) og minste (Utsira) kommunen i Norge blir eFeide kunder. Veksten beviser at produktene våre er skalerbare og blir stadig bedre i takt med at vi får flere nye kunder.

  Les mer om eFeide
 10. Identum old logo 400x400px

  2009 | Identum eventyret starter

  I september 2009 blir Identum grunnlagt av Manuel Fraga og Eric Lithun. Før året er omme har den første kunden signert og eFeide er i produksjon.

  Fra pusselbit til nytt varemerke

Mer enn bare et sitat?

Vi sier mye rart, men noen uttalelser treffer spikeren såpass bra at de blir foreviget her på nettsidene (helt til serveren går under). Dette er en av dem...

Eric Lithun
IT-avdelingen er alltid de første som får vite det når noen starter i bedriften, og de siste som får vite det når noen har sluttet.

Eric Lithun

Fanger essensen av hvorfor IAM er lønnsomt