Language

Nok om oss. Hva har du på hjertet?

Den raskeste måten å komme i kontakt med rett person eller opprette en forespørsel om brukerstøtte (support) er gjennom å fylle i skjemaet vårt. 

Har du kontaktskjema-fobi eller post-chatbot-stress-disorder finner du andre måter å kontakte oss lengre ned på siden (inkludert en chatbot)... 

Slik kommer du i kontakt med oss

E-post

Dersom du trenger brukerstøtte kan du bruke skjemaet på denne siden.

 

Vil du snakke med salgsavdelingen? Da er det salg@identum.no som gjelder.

Chatbot

Foretrekker du å "snakke" med en bot? Da er det bare til å klikke på boblen nede i høyre hjørne. Av og til tar vi over selv for å gi boten vår en velfortjent pause, han jobber tross alt både kvelder og helger. 

Spørsmål om eAdm? Kanskje du finner svaret her.

Vi har samlet de fire vanligste spørsmålene vi får, slik at du ikke trenger å vente på svar. 

Dersom du allerede er kunde vil du også finne en innholdsrik og dekkende kunnskapsbase hvor du kan søke etter svar på akkurat det du trenger. 

Gå til kunnskapsbase

Vår skybaserte integrasjons- og automasjons plattform (eAdm), prissettes ut fra blant annet hvor mange ansatte selskapet ditt har. En fast kostnad tilkommer også slik at vi skal kunne drifte og fortsette å utvikle systemet for våre kunder. 

Ta kontakt med salgsavdelingen vår, så vil de hjelpe deg med å ta fram en pris for løsningene som din bedrift trenger.

eAdm modulen som administrerer tilgang til programvare for dine ansatte, sparer som regel våre kunder for langt mer enn hva eAdm koster. Og det er før man begynner å regne på hvor mye tid dere vil spare med automatisering og meldingsflyt.

Vårt langsiktige mål er å gjøre eAdm så intuitivt og enkelt å bruke at selv en tenåring kan drifte systemet. Vi har et stykke igjen før vi kommer dit, men ambisjonen vår er å utvikle en løsning som er uavhengig av vår eksperthjelp. 

Når det er sagt, så vil det kreves en del konsulenttimer for å få systemet på beina. Prosjektkostnadene for dette vil være en del av tilbudet som dere tar stilling til før vi går inn i et samarbeid. 

Identity and Access Management (IAM) er komplekst, og vi er selvsagt der for å støtte organisasjonen din med tilpassing, opplæring av dine ansatte, og enestående support når dere har blitt kunde hos oss.

Samtidig jobber våre utviklere på spreng for å bygge et system som gjør kundene våre mer selvgående og selvhjulpen for hver dag som går. 

Når man tenker på brudd på IT-sikkerhet er det ofte et bilde av en hacker fra en Hollywood film som dukker opp i hodene på mange av oss. I realiteten er det ofte manglende kontroll på hvem som har rett form for tilgang, samt såkalt "social hacking" som leder til brudd på IT-sikkerhet. 

Derfor vil en Identity and Access Management (IAM) løsning som eAdm være en markant forbedring sammenlignet med å tildele og fjerne tilgang manuelt.

Du vil da kunne benytte deg av automatiserte arbeidsflyter (workflows) for å gi tilgang til nye ansatte på vei inn, samt fjerne tilgang automatisk når ansatte slutter i bedriften din. Nevnte vi at dette også sparer bedriften din for mye tid og penger? 

Fornøyde kunder er det beste vi vet!

Som du kan se under liker vi veldig godt å få skryt fra våre kjære kunder. Det er ikke alltid det går knirkefritt, men vi gir oss ikke før problemene er løst og du som kunde er fornøyd!

 1. Dere svarer så raskt og effektivt slik at hvis dere fortsetter som nå, så er alt så bra at det vanskelig kan bli bedre!

  Terje

  Kunde

 2. Raske svar når jeg sender epost inn til support. Flott service!

  Ronny

  Kunde

 3. Alltid rask og god hjelp å få.

  Rune

  Kunde

 4. All you need to paint is a few tools, a little instruction, and a vision in your mind.

  Arne Fines

  Head of Customer Communication & Engagement - Visma Group

Ta gjerne en titt på våre mest populære artikler

Vi har slått oss til ro med at vi ikke kommer til å vinne noen Pulitzer prisen i litteratur, men vi har greie på IAM, data arkitektur, integrasjoner og andre IT relaterte fagområder!

60% tile

Do an almighty painting with us. It all happens automatically. We want to use a lot pressure while using no pressure at all.

40% tile

Sometimes you learn more from your mistakes than you do from your masterpieces. All you need to paint is a few tools, a little instruction, and a vision in your mind.

100% tile

We want to use a lot pressure while using no pressure at all.Do an almighty painting with us. It all happens automatically.

image description

50% tile

Do an almighty painting with us. It all happens automatically. We want to use a lot pressure while using no pressure at all.

50% tile

We want to use a lot pressure while using no pressure at all.Do an almighty painting with us. It all happens automatically.